Pinkpop 2013

Wil de échte Jan “wij hebben met afstand de beste line-up” Smeets nu opstaan?

15 Februari (3voor12):
“Wij staan in de Eredivisie met Rock Am Ring en Rock Werchter […] dus moet je zorgen dat jij de beste spelers hebt en in de hoogste regionen kunt voetballen.”
“Wij merken heel duidelijk dat we net als Real Madrid en Barcelona, net als Rock Werchter en Rock Am Ring, in de hoofdcategorie zitten.”

20 Februari (Pinkpop Central):
“We hebben nu een Pinkpop zoals Pinkpop hoor te zijn […] Als je Bruce Springsteen programmeert, zit je in de hoogste categorieën en dat is niet de bedoeling. Pinkpop is Pinkpop en dáár moet je een programma voor maken. Dat hebben we dit jaar bij uitstek gedaan.”

Of er zijn twee Jannen Smeets of hij lult maar wat. Hoe dan ook kunnen we aan de hand van zijn zelfgekozen beeldspraak concluderen dat Pinkpop dit seizoen is gedegradeerd van de Eredivisie naar de Jupiler League. Alleen jammer dat de prijs van de seizoenskaarten niet navenant is verlaagd.

Head Music heeft Pinkpop na de persconferentie voorlopig uit haar agenda geschrapt maar nog niet afgeschreven. De eerste van de acht nog te volgen namen (Masters Of Reality) bood namelijk nog enige hoop. Bovendien is het moeilijk afscheid nemen voor iemand die zich het Burgemeester Damenpark nog kan herinneren. Wordt misschien vervolgd…

2 thoughts on “Pinkpop 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s