Loud & Rising in Heerlen

Neerlands hardcore-trots No Turning Back bestaat 20 jaar en viert dat met een Loud & Rising clubtour. Afgelopen vrijdag stond dat decibellencircus in Heerlen, waar in het kielzog van de feestvarkens ook For I Am King, Deathtrap, Probation, Superhero Status en 18 Miles vol gas gaven. De eerste drie speelden samen met de headliner in Poppodium Nieuwe Nor, de laatste twee om de hoek bij Café Bluff, home of 045 hardcore en andere undergroundmuziek. Een mooie combinatie die navolging verdient, in deze regio die ooit toonaangevend was in het genre. Onze fotografen René en Katharina zijn niet bang voor een moshpit meer of minder en kwamen terug met de volgende beelden.

Gezien: No Turning Back, For I Am King, Deathtrap en Probation in Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen (foto’s: René Bradwolff) / Superhero Status en 18 Miles en Café Bluff, Heerlen (foto’s: Katharina Sogeler) – 12 mei 2017.

4W3A2207k

4W3A2289k

4W3A2453k

4W3A2766k

_92A3036

_92A3081

_92A3069

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s