Parkstad Popstad op Pinkpop


Aanstaande vrijdag gaat in Landgraaf de 48ste editie van Pinkpop van start. Naast grote namen zoals Kings Of Leon, Green Day en Justin Bieber biedt het festival een programma dat zo divers is dat we aan de ene kant de loeizware metal van Five Finger Death Punch kunnen beluisteren en aan de overkant van het spectrum Guus Meeuwis aantreffen. Onze speciale aandacht gaat uiteraard uit naar onze eigen Parkstad Popstad helden. Want naast System Of A Down, Martin Garrix en Live staan ook The Ten Bells en Lotte Walda in het tijdschema. Beiden kwamen onlangs met nieuw werk. The Ten Bells slingerde de videoclip van Commence de wereld in, waar Lotte het nummer Out Of The Circle presenteerde. Wij wensen beiden veel succes op Pinkpop. Gaat dat zien!

Pinkpop 2017 zal op 3, 4 en 5 juni plaatsvinden op Megaland in Landgraaf.

pinkpop-2017-logo-half

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s