Zomerpop

20232817_1607519949261243_7210037526969431794_o

Afgelopen zondag (23 september) stond er een verse editie van Zomerpop op het programma. De jaarlijkse afsluiting van het seizoen bij Cultuurhuis Heerlen. Met een mainstage in de tuin en een intiemer podium in het café. En met een rij bands om u tegen te zeggen. Eerlijkheidshalve moet ik melden dat ik er vooral voor de gezelligheid was. En voor John’s Got A Sausage. De heetste Zappa tribute van de Euregio. Dat speelde in een gehavende bezetting (de vaste én de inval sologitarist waren beiden verhinderd) maar dat mocht de pret geenszins drukken. Op 25 september a.s. staat de band weer op Mosae Zappa 045 en daar hebben sinds zondag nóg meer mensen zin in. 😉

Bovenstaande foto van John’s Got A Sausage is van Ludo van der Put. Hier vind je er meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s