In het kort…

Een review schrijven over een show die je zelf hebt medegeorganiseerd (en waar je als DJ de boel mocht omlijsten en afsluiten) zie ik niet zitten. Daarom alleen een paar foto’s van de waanzinnig sterke (oei doe ik het toch) optredens van Mörglbl en Ape Shifter (gitaarfreaks check ‘em out!!!) op 21 september jl. in de Nieuwe Nor en de uitermate geslaagde Pink Floyd Gathering (16 september) in de Oefenbunker, waar een keur aan regionale talenten en toppers een prachtig eerbetoon bracht aan Pink Floyd én Syd Barrett.

Foto’s: Sascha Teschner (Oefenbunker) en René Bradwolff (Nieuwe Nor)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s