Nu Of Nooit

0-b99a5220kWalden

Vrijdagavond streden in de Nieuwe Nor in Heerlen vijf bands voor een plek in de grote Nu Of Nooit finale. Nicky Monreau, Walden, Kwante Hippe, Sugar Plum Fairy en Barosz deden hun best om de jury te overtuigen. Een dag later werd bekend dat van dit gezelschap Walden uit Sittard de eindronde heeft gehaald. In haar thuisstad (op 9 december in Poppodium Volt) mag ze de strijd aan gaan voor een plaats op het affiche van Pinkpop 2018. Parkstad Popstad wordt daar vertegenwoordigd door het Heerlense Vortex Surfer. De overige finalisten zijn The Ragtime Rumours (Swalmen), Tamarin Desert (Baarlo), Uncle Harry (Nederweert) en Antikthera (Maastricht). Foto’s: René Bradwolff

b99a5332kBarosz

b99a5286kSugar Plum Fairy

b99a5271kKwante Hippe

B99A5208kNicky Monreau

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s