Achterstallig onderhoud…

1B99A7689kTriptides

Het lag hier weer eens een tijdje stil. Kwestie van drukte, persoonlijke omstandigheden en prioriteiten. Wat hebben we hier gemist. Triptides (Bloedmooie psychedelica uit California in de Oefenbunker op 23 maart). Kadavar (Duitse Black Sabbath fans met een voorliefde voor zware psychedelica, vintage kleding en ventilatoren) en Mt. Atlas (een debuterende Heerlense superband die headliner Kadavar van de planken speelde) in de Nieuwe Nor op 8 april. The Grandmothers of Invention (afscheid van de hoogbejaarde Frank Zappa alumni Don Preston (85) en Bunk Gardner (84) op 25 april in de Nieuwe Nor. Ed Mann (64) was er ook en ondergetekende (50) mocht als een van de Disco Boyz plaatjes draaien. Top avond!). Kings & Queens Gathering (op Koningsnacht 26 april in de Oefenbunker met o.a. Hot Rod Riot en uw eigen DJ Head Music). Amy Jo Doherty and The Spangles (De zus van Pete Doherty met een doldwaze show in een nagenoeg lege Oefenbunker op 28 april). Bevrijdingsfestival Heerlen (5 Mei op het Pancratiusplein met onder anderen alweer een gloriërend Mt. Atlas en een melig dansfeestje met Donnie). Gelukkig hebben we wel de foto’s van René Bradwolff nog.

B99A9743kKadavar

B99A9559kMt. Atlas

B99A2012kGrandmothers of Invention

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s