Singles 2012

Blur is back!

“When Blur click in unison they’re still capable of things others simply aren’t.” – DIY

“One of the finest songs they’ve ever written.” – NME

“This is classic Blur. In fact if it was made in a different generation, it would be considered classical music.” – Musiceyz

Je zou het gezien de lente-temperaturen niet denken maar het is kerst. De tijd van té veel eten, té veel kado’s en de tijd waarin het volk, dat met open ogen een regering kiest die 1 miljard in ontwikkelingshulp snijdt, haar geweten afkoopt met een grijpstuiver aan drie über-ego’s in een glazen huis. Anyway, laten we het gezellig houden. Kerst is voor mij nl ook de tijd van de jaarlijstjes. Traditioneel te beginnen met die van de singles (of tracks zo u wilt). Gezien de ontelbare leuke plaatjes die er ook nu weer over ons werden uitgestort, en de vluchtigheid daarvan, geen top 10 maar de drie die er mijns inziens bovenuit staken. De rest vind je hier, hier of hier. Klikken = clip. Fijne kerstdagen!

1. Blur – Under The Westway
2. Jake Bugg – Lightning Bolt
3. Foals – Inhaler