ParkCity Live

IMG_7345kAfgelopen weekend bezocht ik voor De Afgrond het ParkCity Live festival in Heerlen. Erg tof maar muzikaal veilig op het midden van de weg. Blaudzun, De Staat, Kensington, Racoon, The Opposites, Ali B, Douwe Bob, Rowwen Hèze en The Kik… van die dingen. Beste band: Golden Earring. Gewoon stevig rockend zonder poespas maar mét een pak oude songs én good old Bertus Borgers op sax. Alleen jammer van die drum- en bassolo die de vaart eruit haalden. En die een dag na de King Crimson ProjeKCt geen seconde wisten te boeien. Maar goed, een sfeer- en fotoverslag van het festival vind je bij de Afgrond. (foto: René Bradwolff)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s