The Cosmic Dead

Cosmic Dead140918-029De Oefenbunker is terug. Na een moeilijke periode, waarin het voortbestaan aan een zijden draadje hing, werd gisteravond het nieuwe concertseizoen geopend met de snoeiharde Schotse Spacerock van The Cosmic Dead. Denk aan Hawkwind met een vleugje Can en het volume op 11. Zwaar dreunend, op volle kracht voortdenderend met een vette groove. Terwijl buiten de straten blank stonden, auto’s uit de modder werden getrokken en de brandweer kelders leegpompte, zweefde de Oefenbunker hoog en droog de nacht in. Een vliegende start werd zelden beter geïllustreerd. Foto: Joep Deumes

The Cosmic Dead speelde op 18 september in de Oefenbunker, Landgraaf. Meer info over de zaal en de volledige agenda vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s