New Model Army

En ineens sta ik, dankzij een gratis ticket van een vriend, bij het Engelse New Model Army in een tot aan de nok uitverkochte Nieuwe Nor. Opgericht in 1980 en 34 jaar later nog steeds een garantie voor een vermakelijk avondje rock, folk, punk en poëzie.  Foto’s: Joep Deumes

Meer dan vermakelijk wordt het wat mij betreft niet. Daarvoor ontbreekt de pit en de power. Met name het eerste deel van de set klinkt nogal belegen. Maar blijkbaar ben ik de enige die er zo over denkt want het merendeel van de aanwezige fans gaat helemaal uit zijn bol. Misschien ben ik te onbekend met de materie om geraakt te worden en dus ook om er verder iets zinnigs over te kunnen zeggen. Desonsanks een kort stukje, voor de volledigheid en als vehikel voor de foto’s van Joep.

New Model Army speelde op 2 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen.

x141002-089

x141002-143

x141002-058

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s