Gratis naar The Grandmothers in Heerlen

Het is binnenkort weer Zappa-time in Heerlen. In navolging van de succesvolle show van Banned From Utopia in maart heeft Poppodium Nieuwe Nor besloten op 13 november The Grandmothers Of Invention terug naar Heerlen te halen, een voortzetting van het legendarische The Mothers Of Invention waarmee Frank Zappa in de jaren ’60 de muziekwereld op zijn kop zette.

Onder aanvoering van de oudgedienden Don Preston en Bunk Gardner (respectievelijk 82 en 81 jaren jong) zal er geciteerd worden uit de eerste albums van de band, waaronder de klassiekers ‘Freak Out’ en ‘We’re Only In It For The Money’. En talking about money… jij kunt er gratis bij zijn want De Afgrond geeft 2 x 2 kaarten weg voor deze happening.

Heb je zin in een old school avondje Zappa met een onorthodoxe mix van jazz, rock, avant garde, psychedelica en humor? Stuur dan een email naar afgrond045@gmail.com ovv ‘Freak Out’ en maak kans op een bijzonder muzikaal avontuur. ‘Absolutely Free’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s