London Calling

Blogmoe, tijdgebrek, geen zin? Anyway. London Calling bezocht en geen fut om een stukje te schrijven. Misschien ook omdat het een muzikaal wat armoedige editie was. Al schijn ik, volgens de kenners, een van de beste bands (Plastic Mermaids) te hebben gemist. Lower Dens, Dornik en Holy Holy waren aardig, Bully’s en Circa Waves best goed maar slechts één band stak er met kop en schouders bovenuit. The Jacques uit Bristol. Vier snotapen met de juiste attitude voor een rammelende portie Britse punkrock van het kaliber Libertines. In een volgepropte bovenzaal vol pogoënde veertigers en vijftigers die stuk voor stuk de vader van een van de bandleden hadden kunnen zijn. Old school dus. Mochten ze nog eens deze kant opkomen, ga ze dan vooral zien.

London Calling (Paradiso Amsterdam, 30 en 31 oktober 2015 ): Spiritualized – Holy Holy – Swim Deep – Circa Waves – The Jacques – Marlon Williams – Mike Krol – Inheaven – The Big Moon – Charlotte OC – LA Priest, Kurt Vile & The Violators – White – Bully – Howard – Formation – Lower Dens – Lushes – Womps – Chastity Belt – Dornik – Pumarosa – Plastic Mermaids en Låpsley, Beach Baby – Barns Courtney – Bill Ryder-Jones – Rozi Plain – The Prettiots – Farao en Lawrence Taylor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s