LiZzard

4W3A2154k

Franse alternative metal die flirt met zowel post- als artrock en op momenten doet denken aan Tool en 3 Doors Down. Met swingende baslijnen, inventieve gitaarriffs en spannende drumfills. LizZard lijkt op maat gesneden voor een open minded zaaltje als de Oefenbunker. Waar men niet bang is om gretige doch onbekende muzikanten als deze een podium te geven zodat er ook in de toekomst puike bands als LizZard zullen zijn en waar de Kensingtons van deze wereld een eerste duwtje richting de top kunnen krijgen. En als de opkomst dan een keer tegenvalt dan nodig je toch gewoon iedereen uit op het podium… Iedereen, behalve Parkstad Popstad hoffotograaf René Bradwolff, die het slotstuk van een uiterst geslaagde avond mocht vereeuwigen. Sta je niet op de foto, dan heb je iets gemist!

LizZard speelde op 14 april jl. in de Oefenbunker, Landgraaf.

4W3A2099k

4W3A1986k

4W3A2040k 4W3A1881k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s