Best Kept Secret


De vaste volgers zullen opgemerkt hebben dat ik niets heb geschreven over Best Kept Secret. Klopt. Weinig tijd. Geen zin. Geen inspiratie. Maar het was weer tof hoor. En het weer werkte deze keer ook nog eens mee.

Muzikaal gezien speelde mijn festival zich vooral af bij Stage 4 en 5. Met daartussen het donkere ‘punkhol’ The Casbah. Een top 5? Mystery Lights, Soulwax, Stuff., Thurston Moore Group, Kikagaku Moyo en The Kamaal Experience ft Henry Wu. Dat zijn er zes maar ik kon niet kiezen. Hoe dan ook; als je ze nog niet kent, check ‘em out!

En het alomaanbeden Radiohead. Tja. Dat koos er, tot grote vreugde van de muziekpolitie, voor om een intieme set te spelen voor de die hard fans op de voorste rijen. Leuk voor hen maar op de achterste helft van het strand nam het geroezemoes en geouwehoer gaandeweg de overhand. Logisch ook. Volgende keer maar gewoon in de tent?

Anyway, ondergetekende had geen zin om door het amper verstaanbare geneuzel van Tom Yorke heen te kleppen en is lekker in het bos gaan zitten om de laatste biertjes weg te tikken. En om terug te blikken op drie topdagen.

Best Kept Secret vond op 16, 17 en 18 juni plaats in het bos en op het strand van Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Info hier. Foto’s op Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s