Mothership

4W3A0304k

Mothership is een trio uit Dallas, Texas en doet aan stoner metal. En Mothership doet vooral niet moeilijk. Aftikken en deurdonderen is het credo. Zonder poespas, recht vooruit en vol overgave. Hittegolf of niet. Dat de band daarbij cliché op cliché stapelt hindert niet. Titels als ‘City Nights’, ‘Speed Dealer’ en ‘Shanghai Surprise’ spreken voor zich en zorgen voor een glimlach, maar met een centimeter zweet op het voorhoofd gaat het verstand op nul. Terwijl op het podium de gebruikelijke poses worden ingenomen gaan in de zaal de vuisten in de lucht en zorgen grote bekers bier voor de broodnodige verkoeling. Verrassend? Nee. Vernieuwend? Nee. Gewoon ‘Hot Smoke & Heavy Blues’. Soms is dat meer dan voldoende.

Gezien: Mothership 21 juni 2017 in Oefenbunker, Landgraaf. Foto’s: René Bradwolff

4W3A0396k

4W3A0412k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s