The Perfect Tool

0-4W3A9932k

De fans van de populaire progressieve metalband Tool staan inmiddels alweer 10 jaar droog. Aangezien er nog steeds geen vooruitzicht is op een nieuw album of Europese tourdata haalde Poppodium Nieuwe Nor met The Perfect Tool het best mogelijke alternatief naar Heerlen. Dat beweert althans de band zelf maar ze wordt daarin gesteund door bandleden van het origineel. En wie zijn wij om Maynard James Keenan tegen te spreken? Het was dan ook niet vreemd dat de Nieuwe Nor afgelopen donderdag tot de nok gevuld was met Tool fans, die eindelijk favorieten als ‘Prison Sex’, ‘Undertow’ en ‘Sober’ nog eens live konden ervaren. René Bradwolff stond voor ons voor én op het podium en kwam terug met bijgevoegde foto’s.

5W3A0069k

4W3A9886k 5W3A0039k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s