Best Kept Secret 2018

ANP131217057-1

Veel topshows op Best Kept Secret dit jaar: Met als runners up Cocaïne Piss, het net zo waanzinnige Downtown Boys (gaat dat zien) en… good old Steve Davis. Ooit zesvoudig wereldkampioen snooker maar tegenwoordig zet hij met obscure en dansbare Kraut- en Psychstampers de boel op zijn kop. Polymorphie, Spratleys Japs, Idris Ackamoor… van die dingen. Maar het waren dit jaar toch echt twee headliners die streden om het goud. Waar onder de band die per jaar en per tour nóg beter wordt dan ze al was: het vlijmscherpe Arctic Monkeys. De überallerbeste show was echter zonder enige twijfel die van LCD Soundsystem. Wat een overdonderende, swingende en feestelijke comeback…

09_219194733b_42631465682_d619b706be_k

Klik op de links voor meer over Cocaine Piss, Downtown BoysArctics en Soundsystem op BKS bij 3voor12…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s