Albums 2013

En zoals altijd sluit ik het blogjaar af met mijn favoriete albums van de afgelopen twaalf maanden. Met deze keer weinig verrassingen voor de mensen die mij een beetje kennen of Head Music wel eens bezoeken. Een mooie mix van jong, oud, rock, pop en dance, dat dan weer wel. Uiteraard zal ik weer een en ander hebben gemist waar ik over een paar maanden spijt van heb maar dat laat ik tegen die tijd wel weten. Voor nu wens ik jullie een geweldig 2014 met prachtige muziek en eindelijk die nieuwe plaat van Tool.

1. Arctic Monkeys – AM
2. David Bowie – The Next Day
3. Peace – In Love
4. Jagwar Ma – Howlin
5. Queens Of The Stone Age – …Like Clockwork
6. Savages – Silence Yourself
7. Factory Floor – Factory Floor
8. Miles Kane – Don’t Forget Who You Are
9. Fish – A Feast Of Consequences
10. Suede – Bloodsports

2013AM“Smart, randy and touched by genius, the Sheffield band’s fifth album is an absolute triumph from start to finish.” Aldus het gezaghebbende NME. En daar is geen woord van gelogen. Vanaf de eerste draaibeurt kwam hij hier meedogenloos binnen om zich tot de dag van vandaag tussen de oren te nestelen. En, zoals dat een goede plaat betaamt, in het hart. De waanzinnige come back van grootmeester David Bowie en Peace’s debuut van het jaar ten spijt.

Een top 10 is een top 10 en dus staan deze platen niet in mijn jaarlijst terwijl ze goed genoeg zijn om toch te worden vermeld: Uncle Acid & The Deadbeats – Mind Control, David Lynch – The Big Dream en Hooded Fang – Graves. Check ‘em out!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s