Electric Eye

Electric Eye141026-005Pompende bas, pittige drums, een toetsenpartij die riekt naar Kraut en een gitarist die goed heeft geluisterd naar Steve Hillage maar óók weet wat fuzz betekent. Electric Eye uit Noorwegen startte, gisteravond in de Oefenbunker voortvarend en krachtig, nam na twee nummers gas terug om aan het einde van de set te kunnen toewerken naar een beukende climax. Spacerock, psychrock, acidrock… geef het beestje maar een naam. Het werd in ieder geval in dikke plakken geserveerd in Landgraaf. Smullen voor de liefhebbers.

Electric Eye speelde op 26 oktober in de Oefenbunker, Landgraaf. Foto’s: Joep Deumes

Electric Eye141026-075

Electric Eye141026-043

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s