Booze, Tattoos ’N Good Looks

booze

Wie onlangs door Heerlen heeft gelopen zal gezien hebben dat er iets broeit in de stad. Jonge en avontuurlijke ondernemers duiken steeds vaker op in het stadscentrum en bijzondere winkeltjes, creatieve werkplaatsen, pop-up stores, bakkerijtjes, concept stores en tattoo shops zagen het daglicht.

Op 31 mei organiseert een aantal van deze hippe, kleine zelfstandigen zich tijdens Booze, Tattoos ’N Good Looks. Er zal die dag van alles te beleven zijn op gebied van tattoos, kleding, haardracht, lifestyle en, zoals dat hoort in Parkstad Popstad, steengoede muziek.

Deelnemende zaken zijn o.a. Salon Bonbon, Miss Poppys Tattoo Parlour, Coasters, Snoepspinner, Café Bluff en Miss Poppys Tattoo Parlour als ook High Voltage Barbershop uit Landgraaf. Ook het e-zine Retronique is van de partij en Rudy Westerman zorgt voor de inwendige mens. De bands Recession Youth, The Sickboys en Mexican Wolfboys zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Wie nu nog niet overtuigd is wordt misschien over de streep getrokken door danseres LouLou Lipstick, die een burlesque show zal weggeven.

Booze, Tattoos ’N Good Looks vindt op 31 mei vanaf 14.00 uur plaats bij Miss Poppys Tattoo Parlour en Café Bluff en zal duren tot 23.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s