Ondergronds Booch! smaakt naar meer

In het weekend nadat de organisatie van het Heerlense openluchtfestival Booch! bekendmaakte dat het festival definitief ter ziele was, organiseerde Café Bluff een bescheiden indoor editie onder de naam Booch! Underground. Alhoewel, bescheiden? Twee dagen, dertien bands en twee afterparties… Het programma was divers. Van (in de regio) vertrouwde namen als Throat Of Autumn en A Minor Problem tot jong talent en Kunstbende-winnares Aïcha Cherif. En last but not least het overdonderende debuut van Lapschwanz, een heuse Heerlense ‘superband’, bestaande uit leden van o.a. Wicked Wonderland, Red Button, Vergif en Sixty 1 Bars. De opkomst was groot, de sfeer super en de hoop op het begin van een mooie nieuwe traditie groot. Booch! Underground smaakte namelijk naar meer. Foto’s: Katharina Sogeler en René Bradwolff

boochgoesunderground-9155

boochgoesunderground-9138

boochgoesunderground-9081

4W3A1432

4W3A1340

4W3A1235

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s