Die Nerven

img_1147

Het Duitse trio Die Nerven baarde in 2014 internationaal opzien met haar album ‘Fun’. Sindsdien is ze aan een zegetocht in het clubcircuit bezig en zag vorig jaar het minstens zo sterke (derde) album ‘Out’ het daglicht. Afgelopen zaterdag stond ze in de Nieuwe Nor en zorgde daar met een voortrazende set vol opwindende, dansbare, soms manische Duitstalige postpunk met Sonic Youth achtige noise-erupties, voor één van de concerthoogtepunten van het jaar. Blootvoets, zonder ook maar één zwak moment. Intens, dynamisch, woest en met een vleugje humor Barfuß durch die Scherben. Meesterlijk!

Die Nerven speelde op 12 november jl. in Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen. Klink hier voor het volledige programma van deze zaal. Foto: Jan-Willem Souren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s