Lazarus

lazarus
Zeer, nee, ZEER onder de indruk van Lazarus Musical in Kings Cross Theatre London. Een prachtige en uiterst emotionele rollercoster. Het mooie verhaal, de uitstekende cast met vooral een excellerende Michael C. Hall (die qua zang akelig dicht in de buurt van Bowie komt), de uitstekende band en boven alles de tijdloze songs. Dat David Bowie dit theaterstuk voltooide terwijl hij stervende was gaf het geheel een extra lading. Nog nooit zag ik zoveel mensen zo ontroerd een theater verlaten. Om nooit te vergeten. Must see voor alle Bowie fans!

Lazarus (Kings Cross Theatre, London – 11 december)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s