Live 2016

26668323720_510af7701d_z

Boh. Wat was 2016 een waanzinnig concertjaar. Onmogelijk te vatten in een top 10. Omdat veel van deze shows in een doorsnee jaargang fier op de eerste plek zouden zijn beland doe ik bovendien menige band, die daar nu dus niet staat, tekort. Maar goed, zie hier de tien meest overdonderende, memorabele, imposante en amusante shows die ik dit jaar mocht bijwonen. Met een heel bijzondere winnaar. Juist in dit zwart omrande jaar. Omdat uitgerekend híj er nog is. In grootse vorm bovendien. Zoals op 10 mei jl. in de Heineken Music Hall in Amsterdam. In de rug gedekt door een Arctic Monkey en een stel Queens Of The Stone Age, partying like it’s 1977. “De eeuwige jeugd bestaat. Zolang Iggy er is, is er hoop.” Foto: 3FM

1. Iggy Pop – HMH, Amsterdam

2. King Crimson – Schouwburg, Antwerpen

3. The Coral – Luxor, Keulen

4. Savages – Luxor, Keulen

5. The Last Shadow Puppets – Ewerk, Keulen

6. Puscifer – Pinkpop, Landgraaf

7. Jett Rebel – Limburgzaal, Heerlen

8. Suede – Paradiso, Amsterdam

9. Die Nerven – Nieuwe Nor, Heerlen

10. Public Image Ltd. – Sinner’s Day, Hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s